Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Voi mahoton noita tyttöjä....

Eilen illalla pakkasin pennut autoon ja kurvasin hakemaan Lottenin. Meidän määränpäänä oli metsä ja veden läheisyydessä oleminen. Pennut ulos autosta ja hyvin itsevarman näköisesti sakki käveli meidän mukana. Ensi kosketus veteen (luonnossa) oli mielenkiintoinen niiden mielestä. Kastelivat tassujaan ja ihmettelivät. Yhtäkkiä narttu (E.Ballad Of Josie) päätti uida. Se vain määrätietoisesti singahti uimaan ja that's it. Sehän on muutenkin ollut aivan fantastinen riistan kanssa. Nakkasin niille tosiaan tavin tuohon pihaan, niin tämä neiti nappasi sen muiden nenän edestä ja kiikutti sitä. Lisäksi näyttää olevan melko taistelutahotoinen kaveri kun roikkuu lelussa. Sitten taas muuten istua napottaa silmiin ja ottaa hyvin kontaktia. Aivan ihana pentu, joka toivottavasti päätyy sellaisiin käsiin jotka saavat hyödynnettyä sen potentiaalin. Sitten päätimme lähteä vähän kävelemään. Pennut maistelivat mustikoita, pyörivät sammaleella ja maistelivat sitäkin, kantoivat käpyjä suussa ym kivaa. Palatessamma uintipaikkaan, niin toinen nartuista sitten vain hyppäsi veteen. Ei siis ollut samanlaista määrätietoisuutta kuin toisella nartulla, vaan oli enemmän sellainen innostunut hyppäys ja katsoi sitten mitä siitä seurasi. Ei mitään sen kummempaa kun pieni uintilenkki. ;) Lotten oli tykästynyt tuon häntänartun asenteeseen ja oli sitä mieltä, että mun pitäisi se pitää itse, mutta en usko että viitsin enää vaihtaa tässä vaiheessa. Niskamerkitty poika (E.Fistful Of Dynamite) kävi vatsaa myöten vedessä ja eipä siitäkään paljon puuttunut, että olisi uinut. Se on aivan ihana pikkumies ja sillä on ihanan positiivinen ja yhteistyöhaluinen asenne, myös napottaa silmiin.

Muuten pennut on saaneet elää tavallista pennun elämää. Näytin niille haahkan siipeä yksi päivä ja sitä kantelivat ylpeänä. Osa on palauttanut nätisti poispäin rullattua tennispalloa, mutta kyllä ehdottomasti saa tehdä töitä niiden kanssa. Ne tosiaan suhtautuu valtavan uteliaasti kaikkiin asioihin. Lauantai-iltana olin lenkillä isojen koirien kanssa. Jouduimme melkoisen ukkosmyräkän kouriin. Lörpöttelin kaikessa rauhassa puhelimessa yhden kaverin kanssa, yhtäkkiä kauhea tuuli ja pimeni selvästi ja kauhea ukkonen ja rupesi satamaan vettä kaatamalla. Otin koirat kiinni, etteivät mene ukkosella uimaan ja pistin juoksuksi. Juoksin autolle ja autolle tullessani oli ihan läpimärkä, että vaatteet valuivat vettä. Kotiin tullessani hyppäsin sitten suihkuun ja ovi jäi raolleen. Eipä kestänyt kauankaan kun minulla oli 6 uteliasta pientä ihmettelemässä, että mikä tuo on. Tulivat vesisuihkun alle ja hepuloivat sitä. Hauskoja pieniä otuksia.

Onneksi kahdella pois muuttaneella pennulla on mennyt ihan loistavasti uusissa kodeissaan. Tuntuvat olevan kovin tasapainoisia ja kun ovat jääneet yksin kotiin hetkeksi, niin näyttävät nukkuvan. Juuri kuten pitääkin. Uros Pemu oli myös jo kokeillut uimista ja tavannut kavereiden kilttejä koiria. Hyvin mennyt sekin. Iida tyttösen kuulumisia voi tosiaan lukea Liisan blogista, joten hyvin on silläkin rintamalla sujunut ja ovat ystävystyneet Liisan vanhemman Unna-flatin kanssa jo. Hienoa!

Ai niin nyt näytti rekisteröinti olevan myös ok. Tänään oli ilmestynyt tietokantaan ja varmaan paperit ovat sitten tulossa tännepäin. Hyvä kun ennättävät viikonlopuksi kun pentueen isän omistaja Lotta tulee hakemaan oman pentunsa täältä. Olivat jo tulossa aiemmin, mutta eivät saaneet paikkoja laivaan. Tulevat Turkuun lauantai aamuna ja lähtevät Helsingistä sunnuntai alkuillasta. Olen ilmoittanut Sinin ja Noahin Kurikan ryhmänäyttelyyn myös lauantaiksi. Katsotaan nyt viitsinkö lähteä kun on vieraita tulossa...

Pennut tulevat tänään 8 viikkoa ja yritän saada niistä tänään vähän uusia valokuvia galleriaan. Niin ja eilen Heidi (hän omistaa Oivan E.Talk About Rainin) muistutti kun lörpöttelin hänen kanssa puhelimessa, että rain-pentue täyttää ensi keskiviikkona 4 v. Apua miten aika kuluu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti