Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 4. heinäkuuta 2011

Olisipa vuorokaudessa lisää tunteja...

Sitä minä toivon tällä hetkellä. Aika menee kuin siivillä. Eilen oli Neean konfirmaatio. Onneksi se on ohi nyt. Meillä oli onneksi kahvitus järjestettynä taidekahvila Villa Svedenissä, jonne meiltä kotoa matkaa ehkä 300 m. Olisi ollut vähän turhan paljon härdelliä ottaa kaikki ihmiset tänne pentujen ja koirien sekaan. Eikä tarvinnut hysteerisenä siivota, kun bileet oli muualla. Olavi ja Siv olivat järjestäneet siellä kaikki niin hienosti ja suuri kiitos heille siitä! Lotten ja Bengt kävivät sitten illalla rääppiäisissä. Lotten oli Troyn kanssa käynyt eilen mejä-kokeessa. He starttasivat voittajaluokassa ja Troy oli saanut VOI-2 tuloksen 33 p. Katkokulma oli tuottanut hankaluuksia. Ei ole paljon treenattu sitä ja kova tuuli vaikeutti tehtävää omalta osaltaan. No ei muuta kuin lisää treeniä ja sitten uudelleen kokeeseen. Sinänsä harmi kun oli meidän oma koe, etten itse päässyt starttaamaan jomman kumman Teddyn tai Noahin kanssa siellä.

Olen nyt illalla päivittänyt ensimmäiset seisotuskuvat pennuista galleriaan. Löytyy galleriata uudesta länkkärit seisotuskuvat albumista.  Ne on häthätää minun ja Mikun ottamia, mutta pitää saada tässä piakkoin pätevämpiä kuvaajia tontille. ;D Tosin selvittiin ilman riitaa tästä tällä kertaa. Olen yrittänyt ottaa myös vauhtikuvia, mutta en ole vielä saanut sitä hyvää otosta aikaiseksi. Pitää ottaa myös uudet naamakuvat piakkoin...

Muutoin elämä sujuu normaaliin tahtiin. Pennut saivat tänään myös toisen matokuurinsa. Pennut ovat kasvaneet jo kovasti. Tänään punnitsin painavimman uroksen ja se oli lähes jo 3 kg. Eli matokuurit annoin n 2,5 - 3 kg:n mukaan. Niille on annettu vähän uusia leluja ja ovatkin reippaita kanniskelemaan niitä. Mielestäni ne on kovin tasaväkisiä muuten. Ei ole sellaista kiusankappaletta, joka pomottaisi muita. Toki ne leikkivät ja painivat keskenään ja välillä kuulostava rajuiltakin. ;) Kooltaankin ovat hyvin tasaista sakkia. Niskamerkitty uros on noista ehkä se äänekkäin ja vaikuttaa tällä hetkellä sisukkaimmalta. Perjantaina leikkasin kynsiä niiltä, niin että olivat selällään sylissä. Pikku poika heitti kyllä protestin päälle. Eihän siinä auttanut muu kuin odottaa että rauhoittuu. Pienet tassut huitoivat ja kiukkuisena äänteli. Kyllä siinä tovi meni ennenkuin hyväksyi, että pois ei pääse ennenkuin rauhoitutaan. Sitkeä tapaus! Muutoin ne tepastelevat varsin rohkeasti isojen koirien perässä pihalla. Yksi päivä otin kastelukannun ja huuhtelin pihalaattaa, jolle joku oli tehnyt tarpeensa. Ei kestänyt kauankaan kun 7 uteliasta (ja yhtä väsytti ja oli muualla nukkumassa) oli siinä rivissä katsomassa, että mikä ihme tuo on. Sitten piti kokeilla nenä laittaa vesisuihkun alle. Maassa olevaa lätäkköä kokeilla tassulla, että mitä ihmeellistä ja märkää ja ihmeellistä siinä on, kävellä sen läpi ja sitten ravistella tassujaan. Outoa.. Tosin vesikupissakin on kyllä käyty. :) Tosin sen jälkeen on aika monesti ollut kastelukannu käytössä. Ja pentujen mielestä se on varsin mukava lelu muutenkin ja kolisee kivasti. :)

Nyt on taas lopetettava tältä päivältä, koska aamulla on varmaan n klo 5 herätys. Tällä hetkellä maksaisin aika paljon kunnon yöunista. ;)

Tähän loppuun vielä kuva leluvarkaasta.

Mr T & Råtta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti