Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Pennut 6 viikkoa

Niin se aika kuluu. Pennut ovat nyt 6 viikon ikäisiä. Meillä on oikein mukava päivärutiini niiden kanssa. Ne ovat nyt muutamana yönä nukkuneet puoli 6:een asti aamulla. Luksusta! Sen jälkeen kiikutan ne kiireesti pihalle, että saavat tehdä tarpeensa. Ovat kyllä pissineet yön aikana paperille. Saavat sitten hetken peuhata siellä ja sitten saavat aamuruuan n klo 6 - 6.30 aikoihin. Sitten saavat vähän ruuan päälle vielä peuhata ja sitten saavat tulla tuohon takkahuoneeseen nukkumaan siksi aikaa, että käyn lenkittämässä isot koirat. Sen jälkeen kun tullaan lenkiltä niin taas menevät pihalle. Itse sitten lähden töihin ja pennut nukkuvat yleensä sitten seuraavalle ruualle asti klo 12. Neea ruokkii ne ja vie niitä taas ulos ja saavat peuhata taas. Sitten taas nukutaan kunnes minä tulen töistä ja sitten taas riekutaan ja nukutaan ja riekutaan ja nukutaan. Kunnes syövät klo 23 aikohin ja klo 24 aikoihin on lasten nukkumaanmeno aika. Muutama protestoiva piipitys kuuluu ennen simahtamista. Ei tosin kaikilta, mutta aina on joku jolla on asiaa. Muuten pihalla riehutaan ympäri pihaa ja vajan alla on kivaa. Itse asiassa löysivät sieltä Storm-pentueen fleece lelunkin ja toivat päivän valoon. Kaksi vuottahan se siellä vajan alla on ollut.

Eilen viritettiin pihaan myös putki. Ai sitä riemua. Kaikki olivat kovin innoissaan heti sen kimpussa. Lataan vähän kuvia picasaan jahka ennätän.

Eilen kävi myös pieni tapaturma merkittömälle urokselle. Mä olen pentuja pitänyt isojen koirien kanssa samaan aikaan tuossa pihassa ja mielestäni se on hyvää treeniä sosialistumisen kannalta. Teddy oli pihalla ja jossain lähellä haukahti koira, niin Teddy pikkasen singahti siitä ja osui merkittömään urokseen. Se pikkasen kiljui, mutta luulen, että lähinnä johtui säikähdyksestä. Hieman aristi ensin tassua ja ajattelinkin, että pitääköhän hommata kipulääkkeet. Nukahti sitten ja sen jälkeen se heräsi ja oli ihan kunnossa. Onneksi ei pahempaa käynyt.

Tässä vielä kuva Noahista miten pelastautuu kauhukakaroilta


Niin ja vielä lopuksi video Noahista kun menee keppejä. Mielestäni ihan mallikkaasti. Se tosin on hieman häiriöherkkä ja jos tahti rikkoontuu niin sitten ei mene ihan oikein. Meillä on oikeastaan treenitauko, mutta olimme muutaman treenikaverin kanssa tänään tekemässä pari juttua. Kiitos Saija videosta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti