Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 22. heinäkuuta 2011

Pennut muuttavat

Kiirettä on pitänyt viime päivät ja nyt on vasta aikaa istua vähän koneen ääressä. Tiina kävi aamulla 20.7. kuvaamassa pentuja ja olenkin galleriaan päivittänyt uuden "länkkärit by Tiina" albumin, jossa vähän kuvia kuvaussessiosta.

Keskiviikkona heti muutti omaan kotiinsa uros E. A Thunder Of Drums. Se muutti Kajaaniin Väisäsen Samin ja Annen hoiviin ja sai kutsumanimekseen Pemu. Hyvin on pikkumies sopeutunut uuteen kotiinsa. Oli automatkalla vähän alkuun itkeskellyt ja sitten rauhoittunut nukkumaan. Tullessaan omaan kotiin oli heti bongannut leluja ja juoksennellut lelu suussa uudella kotipihalla. Tässä vielä kuva Pemusta ja sen uudesta perheestä Samista ja Annesta.


Eilen 21.7. mutti sitten omaan kotiinsa meidän pentueen prinsessa E. Shenandoah. ;) Tämän neidin kutsumanimi on Iida ja se muutti Tampereelle Hännisen Liisan hoiviin. Liisalla on ennestään 6 v flattinarttu Unna. Unna oli hakumatkalla myös mukana ja sai tutustua uuteen pikkusiskoonsa täällä meidän kotipihalla. Iidan kotimatka niinikään oli sujunut varsin mallikkaasti nukkuessa ja innokkaasti myös tutustui uuteen kotiinsa. Iida tyttösen elämää voi seurata Liisan blogista . Tässä kuva Liisasta ja Iidasta ennen lähtöä.


Nyt toivotan teille iloisia hetkiä uuden perheenjäsenenne kanssa ja pitkää pinnaa myös välillä tarvitaan! :) Odotan innolla kuulevani raportteja kuinka elämä uudessa kodissa sujuu.

Täällä kotona tosiaan on lauma pienentynyt ja tällä hetkellä 6 pientä ilopilleriä vielä kotosalla. Katsotaan nyt kuka lähtee seuraavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti