Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 11. heinäkuuta 2011

Topi wt-kokeessa ja pentuelämää...

Eilen sain iloisia uutisia Ruotsista. Ulla ja Rain-pentueen Topi (E.Stop The Rain) olivat startanneet Gävle-Dalan wt-kokeessa. Topi oli voittanut luokan ja siitä tuli alo-luokan mestari. Pisteitä oli kertynyt huikeat 96/100. Aikas huikeat pisteet eli lähestulkoon täyspotit joka rastilta. Kyllä me ollaan täällä kotona kovin iloisia hienosta tuloksesta! Upeaa työtä he tekivät! Topilla on aina erityinen paikka omassa sydämessäni siksi, että se asui täällä kotosalla 9 kk:n ikäiseksi ennenkuin muutti Ruotsiin.

Muuten täällä kotosalla pennut sen kuin kasvavat. Melkoisia vintiöitä rupeavat olemaan. Eilen Liisan avustuksella otettiin vähän kuvia, joita lisäilen galleriaan (sekä seisotuskuviin, että pennut 2011 albumiin) kunhan ennätän. Kiitos Liisa!

Täällä on ollut ukonilma sekä lauantaina, että tänään iltapäivällä. Pennut olivat ulkona kun ukkonen alkoi ja vaikka jyrähteli, niin eivät olleet moksiskaan. Puuhalivat omiaan ja ne oli pakko käydä hakemassa sisälle kun rupesi tulemaan vettä kaatamalla. Muutenkin on tietysti jo nähtävissä pieniä eroja persoonallisuudessa. Tänään näytin niille pikkudamia, joita mä itse asiassa käytän isojen koirien kanssa, kun ne on niin käteviä taskussa. Kovasti nuo tuntuivat olevan siitä innoissaan. Hauskoja pieniä flatin alkuja!

Iloisia pieniä noutajan alkuja. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti