Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 19. heinäkuuta 2011

Eläinlääkärin tarkastuksessa...

No niin nyt pennut ovat käyneet eläinlääkärin tarkastuksessa ja kaikki hyvin. Ajeltiin naapuri kaupunkiin 40 km päähän Tainan klinikalle. Pennut pakattiin auton takapaksiin ja Lotten lähti mukaan avustamaan, tack Lotten! Pientä konserttia kuunneltiin meno matkalla. Kun tultiin klinikalle, niin häkki pystyyn sisätiloihin ja pennut pissatuksen kautta sinne odottamaan tarkastusta. Kaikki käyttäytyivät hyvin reippaasti ja vähän ihmettelivät maailmanmenoa. Ensimmäisen kerran saivat narun kaulaansa kun piti tehdä tarpeet klinikan ulkopuolelle nurmelle. Pennuilla oli silmät, korvat ja purennat ok. Sydämiä kuunneltiin, eikä kenenkään rytmissä ollut mitään erikoista. Taina myös löysi kaikilta pojilta kivekset, huh. Musta nauhaiselta löytyy pienen pieni tyrä. Itse huomasin sen vasta eilen kun leikkasin niiden kynsiä, niin välillä pullahti vähän ulos, mutta ei ole ollut koko aikaa näyvissä. Taitanee hävitä ajan kanssa. Poppylla itsellään oli pentuna pienen pieni tyrä, joka on kadonnut ajan myötä. Pennut myös punnittiin ja melko tasaista sakkia. Painot nyt:

E. A Thunder of Drums 4 kg
E. Captain Apache 4,2 kg
E. Gunfighter 4,2 kg
E. Fistfull Of Dynamite 4,4 kg
E. Rio Grande 4,5 kg
E. Cat Ballou 4,3 kg
E. Shenandoah 4 kg
E. The Ballad Of Josie 4,5 kg

Kotimatka olikin sitten rauhallinen ja pennut nukkuivat sikeästi autossa. Melko erilainen ja jännittävä päivä niillä oli. Me illalla räpsitiin muutama kuva niistä, mutta onneksi Tiina saapuu tontille huomenna aamulla, niin saadaan jotain laadukasta tavaraa toivottavasti ikuistettua.

Niin ja koittakaa arvata millaista on elämä huushollissa, jossa asuu viisi aikuista koiraa ja pölynimuri on huollossa. Mä ostin vuosi sitten ihan törkeä kalliin Dyson imurin, jossa onneksi 60 kk takuu. Imuri tässä huushollissa on keskuspölynimuri... Ei siis varsinainen keskuspölyn imuri, mutta aina keskellä lattiaa ja tarpeellinen kapistus ja aina saatavilla. ;) Imurissa ei mitään vikaa, hyvin imee, mutta teleskooppivarsi sanoi sopimuksensa irti. Alaosan muoviosa löystyi ja sitten kun imuroi, niin se meni kasaan. Arvatenkin siinä palaa käämit. Se suutin osa on todella painava ja luulisi, että senkin takia on kovalla koetuksella se teleskooppi. No yhteys vain maahantuojaan ja sitten huoltoliikkeeseen ja putken lähetys sinne. Nyt sitten odotellaan sitä takaisin, huoh... Ei ole kivaa.... Ehkä se sieltä joskus palautuu. Että sellaista...

Niin ja tänään Noah fiksuna poikana hoksasi taas yhden pakopaikan pennuilta. Elastisena poikana tuonne meno ei tuottanut ongelmia. Itse asiassa hyppäsi sinne kesken pentujen seisotuksen, varmaan huomasi, että siellä saa hyviä eväitä. Kuvaus session jälkeen hyppäsi sinne turvaan pennuilta. Fiksut pärjäävät aina. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti