Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Minin päivä ja pennut 4 viikkoa

Tänään iloitsemme ja olemme erittäin ylpeitä Minin (E.Tropical Storm) ja Isabellan mejä debyytin johdosta. He ovat tänään startanneet ensimmäistä kertaa elämässään mejä-kokeessa. Tuloksena AVO-1 tulos ja pisteitä kertyi 42 p. Hyvää työtä tässä helteessä! Muuten hyvää jäljestystä, mutta makaukset olisi voinut ottaa huolellisemmin. Jäljen vierestä oli lähtenyt lentoon teeri tai jokin lintu. Mini oli vain vilkaissut sitä ja jatkanut jäljestystä. Stort grattis och härligt jobbat Isabella! Poppyn lapsista jäljestystä on kokeilleet ennestään Noah, Colin, Peppi ja Nemo. Nyt en muista oliko myös Mayallekin tehty jälki. Tänään Jenni ja Päivi olivat ahkeroineet pohjoisessa ja tehneet jäljet Rikille ja Merille. Raporttia tuli, että varsin mukavasti mennyt. Poppyn lapset tuntuvat olevan hyvän nenäisiä ja hyviä jäljestäjiä.

Tänään pennut on 4 viikon ikäisiä. Picasaan on lisätty muutama ulkoilukuva pennuista eiliseltä. Eilen pääsivät ensimmäistä kertaa ulkoilemaan ihan omien jalkojen varassa. Tänään niitä on sitten kiikutettu ulos aina välillä ja ovat nyt syöneetkin ulkona = on mulle helpompaa kun syövät nurmikolla, eikä possuile sisällä. Sini on sitten siivoamassa niiden jälkiä. Niin ja Poppykin on nyt jo todennut, että äidin maito ei pelkästään riitä. Pari kertaa on yrittänyt puklata oman ruokansa pennuille. Eli tällä hetkellä ei enää pentujen luokse heti ruuan jälkeen. Ovat samalla tehneet myös tarpeensa sinne kun ovat päässeet ulos. Fiksuja koiralapsia. :) Ne rupeavat olemaan vallan mainiossa iässä. Eilen häntä merkitty tyttö löysi pihasta jonkun pehmolelun palasen. Ei kun suuhun ja täyttä vauhtia luokse. On ne noutajia, hih hih. Merkitön tyttö on melkoinen pallo, hmm taitaa olla saman tyyppinen kuin edellisen pentueen Peppi. Vaikuttaa olevan melko omapäinen. Samaa sanoi ystävättäreni Minna, joka kävi pentuja tutkailemassa ja kääntelemässä ja vääntelemässä tänään. Teddy ja Sini rakastaa pentuja. Teddy kutsuu niitä leikkiin ja pennut näyttävät innostuvan Teddystä kovasti. Sitten aina välissä nuolaisee niitä. Sinin kanssa ne saavat myös telmiä mielin määrin. Ovat aina valvonnan alaisina kun ovat pentujen kanssa. Noah ei suuremmin piittaa ja se murahtikin pennulle, joka kävi etsimään maitoa Noahin mahan alta. Toki se on sallittua että sanoo, mutta sen kanssa saa olla vähän varuillaan. Rosa hyväksyy pennut myös, mutta kuitenkin murahtaa niille jos käyvät liian läheisiksi. Pitää myös mielellään niihin vähän välimatkaa ja se sallittakoon sille. Pitää yrittää ottaa kohta paremmat kuvat niistä...

Nyt ne on simahtaneet iltaruuan jälkeen ja on käytettävä nuo isot vielä ulkona. Sitten nukkumaan, että jaksaa pirteänä herätä klo 6 aikaan. Nuo pennut on onneksi nukkuneet hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti