Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 7. kesäkuuta 2011

Huh hellettä ja koiratreeniä

Pennut sen kuin vain kasvavat ja kehittyvät. Aina kun menee itse niitä moikkaamaan, niin kova vipinä alkaa pentulaatikossa. Tuntuu jo että osa jo nousee jaloilleenkin kun niin kiirettä pitää. Eilen leikkasin niiltä kynnet ensimmäisen kerran. Ihmisten kynsileikkurilla nipsaisin terävät kärjet lyhemmiksi. Poppy oli itse eilen aamulla sitä mieltä, että lähtee aamulenkille muiden koirien kanssa. Oli heti lähdössä meidän mukaan ja hyvinhän tuo jaksoi. Eipä siinä onhan sen kunto kuitenkin ollut ihan kohdillaan ja lenkkeili ihan viimeiseen päivään asti ennen synnytystä. Toisaaltahan liikunta varmasti myös edistää vatsan toimintaa ja kohdun palautumista. Poppy meneekin syksyllä heti sitten steriloitavaksi. Se on nyt oman osuutensa tehnyt. Itse pelkään kohtutulehduksia vanhemmilla nartuilla, joten saapa olla sitten rauhassa. Eikä juoksut sen jälkeen haittaa harrastuksia.

Näyttäisi siltä, että yksi nartuistakin on tässä vaiheessa vielä ilman aktiivista kotia parin pojan lisäksi. Onneksi minulla on vielä luovutusiän jälkeenkin kesälomaa, jos käykin niin että nuo pikkuotukset eivät vielä ole muuttaneet omiin koteihinsa silloin. ;) Mä onneksi itse rakastan pentujen ja nuorten koirien kanssa puuhailua. ;)

Tänään tilasin pentupaketteihin tavaraa. Pillit tilasin Namusillan kennelin nettikaupasta ja erivärisiä pillejä on sieltä sitten tulossa. ;) Dameista lähti kyselyä Saarisen Maaritille, että voisik hän niitä mukaansa sitten tännepäin Evijärven nome-kokeeseen. Ne ovat sitten PL-Koiratarvikkeen käsialaa. En ole vielä päättänyt, että mistä otan pentupaketteihin hihnat. Itse olen tykästynyt erään ruotsalaisen tekeleisiin nimittäin verkkosivun anderskoppel.se hihnoihin.

Poikien kanssa olen ollut treenailemassa. Hui niillä on nome startti parin viikon sisällä. Noah on ilmoitettu Evijärvelle alo-luokkaan ja Teddy on ilmoitettu avo-luokkaan. Ajattelin lähteä katsomaan poikien kisakunnon sinne ja että millä tasolla mennään ja mitä pitää treenata lisää. Noah on tehnyt hommia tasaisen varmasti koko ajan, mutta sittenhän sen näkee miten pää kestää koetilanteessa. Katsotaan sitten kuinka Teddyn käy. Niiden kanssa nyt on puuhasteltu yhtä sun toista treeniä. Noahin kanssa käytiin tänä iltana tokotreeneissä, mutta siltä oli hieman veto poissa helteen takia.

Tässä ylemmässä kuvassa Poppy ja pennut tänään 7.6.


Tässä kuvassa on yksi nartuista viikonloppuna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti