Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 1. elokuuta 2011

Niitä näitä...

Huoh... Viimeistä kesälomaviikkoa tässä vietetään. Kurjaa kun arki taas alkaa. :( Onneksi syyskuussa on yksi kesälomaviikko vielä tiedossa. Tänään ollaan käyty ahkeroimassa Noahin kanssa Päivin & Merin kanssa. Niin ja eilenkin tosiaan käväistiin. Ollaan tehty vesiohjauksia ahvenvita pöpelikköjen läpi. Eilen käytiin yhdessä paikassa tekemässä motivoidusti ja tänään vietiin paikkaan sitten valmiiksi ennenkuin haettiin koirat. Noahin lähetin hakemaan kauempaa maalta, että joutui etenemään ensin maalla ja sitten veteen, jota vahvistin itse "uimaan" -käskyllä. Meri, joka on vihreämpi näissä asioissa sitten lähetettiin lähempää rantaa. Lähetyspaikassa oli myös ruohoa, että koira joutui menemään ruohon läpi ennen veteen menoa. Sen jälkeen tehtiin vielä pari haku. Molemmat teki tosi hyvin. Eilen me vielä lisäksi vedettiin jälki lokilla. Olen ollut sitä mieltä, että Noah ei ole niin hyvä lokkien kanssa, mutta eilen oli todella hyvä ja syvä ote siitä, myös markkeerauksessa. Meri teki myös tosi kivasti.

Skippin kotimatka Ruotsiin on sujunut kaikin puolin mallikkaasti. Lotta on ollut sitä mieltä, että se on ollut erittäin luottavainen ja varma, vaikka kyseessä on ollut iso elämän muutos. Eilen illalla kävimme Päivin kanssa pentujen kanssa metsälenkillä. Tällä kertaa me käveltiin niiden kanssa ihan umpi metsässä. Olivat kovin tyytyväisiä kun saivat juoksennella siellä. Autossa ollessa kuuluu pientä protestia. Eiköhän se jossain vaiheessa sitten lopu.

Lisäksi meidän Neolla on myös oma blogi. Neon blogiin voi käydä tutustumassa tästä linkistä. :)

Päivi oli myös kameran takana kun näistä kotona olevista ipanoista otettiin vähän kuvia. Pentuja 2011 galleriaan on lisätty kuvia nassuista ja seisomakuviin on lisätty muutama seisomakuva.

Illalla on taas Noahin agin hyppytekniikka treenit. Mehän osallistuttiin viime talvena Ulla Kaukosen vetämälle hyppytekniikka kurssille. Noah sai kotiläksyksi tehdä kokoavia harjoituksia. Nyt meillä tosiaan oli ollut hetken taukoa treeneistä, niin oli taas jarru kateissa. Kokoamista tehdää mm jumppasarja tyylisella sarjalla tietyllä askelvälillä. Noah saattaa ottaa parikin estettä yhteen putkeen. Jätkällä ei ole siis vaikeutta pidentää, mutta lyhennys, se on haastavaa. Noahin tasapainoa ollaan treenailtu silloin tällöin ja mielestäni se on hurjasti parantunut. Se tasapainoilee nyt hyvin varmasti mm kaatuneiden puunrunkojen päällä. Noah on korjannut huonoa syvätukea ja tasapainoa kovalla vauhdilla. Taitaa olla aika tavallista flattien osalta. Kun taas hidas liikunta kehittää syvätukea ja tasapainoa. Paljon on tekemistä.... Mielestäni myös hyppytekniikan opettelu sopii koiralle kuin koiralle esim. Teddy olisi varmasti säästynyt loukkaantumiselta viime keväänä, jos olisi hypyt paremmin hallinnassa. Sillä meni viime keväänä lapa jumiin, mutta onneksi hieroja sai jumin avattua. Uskoisin, että oikea tekniikka olisi sitä auttanut. Olin keväällä Noahin kanssa Tuija Hukkasen koulutuksessa ja siellä teimme noutoa aidan yli. Noah sai siellä kiitosta tasapainoisista hypyistään (kuva yllä on juurikin sieltä) ja uskon tuon hyppytekniikan tosiaan auttaneen siihen. Päätin ottaa myös Poppyn mukaan hyppytekniikka treeneihin ja suorittaa sen kanssa vain kokoavaa sarjaa. Poppy ei ole pentujen takia päässyt agikentälle n 4 kk aikana. Oli pikkasen täynnä intoa. Hyvä hyvä... Tähän vielä kuva äidistä ja pojasta kun odottelevat kun muut suorittavat.

äiti (oik) ja poika odottelevat kiltisti.


Että sellaista tällä kertaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti