Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 4. elokuuta 2011

Rain-pentue 4 v.

Eilen tuli Rain-pentueelle 4 v täyteen. Paljon onnea Troy, Oiva, Topi, Pate, Nalle, Teddy, Sade, Marke & Demi!!! Teddy ei saanut mitään syntymäpäivälahjaa, mutta se päätti hommata sellaisen itse. Se löysi ison luun Marian laukusta ja pisteli sen poskeensa. ;)

Kiirettä on pitänyt. Täällä on ollut intensiivinen viikko kasvattien kanssa. Päivi ja Meri oli täällä su ja ma. Tiistaina tuli sitten Oiva treeneihin tänne. Illalla Lotten kävi hakemassa minut ja kävin vielä vähän siistimässä Troyta, koska se menee lauantaina näyttelyyn. Kotona Rosan karvat sai myös kyytiä tiistaina. Rosallahan on erittäin huonolaatuinen turkki. On kyllä sileä, mutta se on aina ollut pehmeä -> kuivuu huonosti. Nyt vielä kun se on steriloitu niin on entisestään tuuheutunut. Ei siihen auta muuta kuin käyttää todella reilusti coat kingiä ja saksia. :( Muut perheen koirat on wash-and-go tyylisiä, mutta ei Rosa. Uimassa tosiaan varmaan käydään päivittäin ja jos käy illalla uimassa niin on edelleen aamulla märkä jos turkille ei tee mitään, ei hyvä. *pudistelee päätään* Tiistai illalla tuli sitten tekstari, että olenko kotona huomenna... Maria ja Nemo (ja Tino-pentu) saivat kyydin tännepäina ja näin ollen olivat eilen täällä treenissä. Nemo oli ihan jees. :) Illalla oli Poppyn ja Noahin agilitytreenit. Poppy oli tosiaan pitkästä aikaa mukana ja teki ihan hyvää työtä. Noahin treeneissä oli takaaleikkauksia ja whiskyleikkaus (eräänlainen takaaleikkaus) teemana. Kivaa!!!

Pennuille kuuluu hyvää. Ei mitään erikoista muuta kuin elämän opettelua ja ulkoilua. Lilalla uroksella on koti tiedossa ja ensi viikolla sitten sanotaan sille näkemiin. Nyt on vapaana uros E. Captain Apache ja narttu E. The Ballad Of Josie. Nämä kaksi tarvitsevat aktiiviset ja rakastavat kodit vielä.

E.Captain Apache
E. Captain Apache
E. The Ballad Of Josie
E. The Ballad Of Josie
Varsinkin tuo narttu on melkoinen pakkaus. Aina portin takaa livahtamassa muualle kämppään tutkimusretkelle hirveää kyytiä. ;) Nakkasin niille tavin tuohon pihaan, niin tämä narttu röyhkeästi otti sen suuhun ja kiikutti muualle. Kun se vietiin veden äärelle, niin ei sen kummemmin ihmetellyt vaan teki uintilenkin. Siinä on ruutia melkoisesti ja mielellään haluaisinkin sille sellaisen kodin, joka sen ominaisuuksia pystyy hyödyntämään. Uros on myös varsin mutkaton kaveri ja riistasta ollut kovin kiinnostunut. :)

Jännittävä viikonloppukin tiedossa. Olen menossa nome-treeneihin, jossa kouluttajana on Karin Friberg Ruotsista. Eräs hänen pennunostajansa on järjestänyt koulutusviikonlopun. Innolla odotan mitä tuleman pitää. Ajattelin osallistua Noahin kanssa. Myös Noahin sisko Mini osallistuu. Kiva kiva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti