Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 11. elokuuta 2011

Kiirettä pitänyt...

Enpä ole ennättänyt tänne kirjoitella mitään nyt viime päivinä, kun on ollut enemmän kuin tarpeeksi aktiviteettia. Viikonloppuna Troy (E.Rhythm Of Rain) ja Lotten käväisivät Maalahden ryhmänäyttelyssä. Siellä tuomaroi Soile Bister. Troy oli hienosti PU-2 ja sai vara-sertin. Grattis Lotten!!! :)

Itse vietin viikonlopun Noahin kanssa treeneissä. Ajelin Korsnäsiin Lotan luokse. Lotta oli kutsunut Karin Fribergin Ruotsista pitämään koulutusta ja siellä siis olimme. Lauantaina myös pennut pääsivät mukaan automatkalle, kun Mikulla muuta hommaa ja neljä aikuista koiraa huollettavana ja Neea oli kaverinsa luona naapurikaupungissa, niin ei auttanut kun pakata pennut mukaan. Sunnuntaina ne sitten saivatkin olla kotosalla. Hienosti ne käyttäytyivät ja ovat jo melko tottuneita matkustajia kun matkustetaan autolla myös metsälenkille. Viikko sitten Pörtomiin muuttanut Neo omistajineen kävi meitä tervehtimässä ja seuraamassa meidän treenejä. Neon omistajat eivät olleet noutotreenejä ennen nähneet. Heidän mielestä kaikki näytti kovin mielenkiintoiselta. Neo oli tietysti iloinen tavatessaan sisaruksiaan. Se oli jo kasvanutkin, vaikka siitä ei ollut kuin reilu viikko kun se muutti. Tässä kuva meidän leiristä. ;)


Tosiaan koulutuksiin osallistuin Noahin kanssa ns kilpailevien ryhmässä. Noahin sisko Mini osallistui sitten aloittelijoiden ryhmään. Mielestäni Noah pelitti varsin hyvin treenien ajan ja olin kovin tyytyväinen sen tekemisiin. Hienosti se odotti ja pysyi vierellä vaikka vieressä olevia koiria lähti noutoon. Karin on mielestäni todella taitava lukemaan koiran käyttäytymistä ja huomasi pienimmätkin jutut. Hän aluksi tiedusteli, että onko meillä mitään ns ongelma-aluetta mihin haluamme parannusta. Itse olin sitä mieltä, että meidän kompastuskivi on ehdottomasti häiriöherkkyys. Treeneissä teimme sitten tehtäviä, jossa selkeästi kerroin Noahille että ei tuonne vaan toiseen suuntaan, niin ei mitään ongelmaa. Minun pitää nyt olla vain tarkkana ja selkeänä tämän asian kanssa, niin kyllä se siitä. Mukaan tuli uutta mietittävää. Kaiken kaikkiaan todella mukava viikonloppu ja ohjaaja, joka oli kovin tyytyväinen koiraansa. Kyllä sitä taas sai olla kiitollinen, että Noah on juuri minun koira. :)

Maanaintana osallistuin Noahin kanssa ensimmäisiin mölliagikisoihin. Tavoitteena oli puhdas rata. Kovin montaa koiraa ei makseissa ollut kisailemassa. Noahin kanssa voitimme ensimmäisen radan eli hyppyradan. Sitten toisena oli agilityrata, niin siinä teimme myös virheettömän radan ja sijoitus oli 2. Koska nuo epäviralliset kisat meni noinkin mukavasti, niin siinäpä sitten tuli illan aikana ilmoitettua Noah ensimmäisiin virallisiin agikisoihin. Kisat on meidän omalla kentällä, joten tutut esteet. Hih hih... noin siinä käy kun on yllytyshullu. Treenikaveri Saijan kanssa sitten saadaan siellä kisoissa yhdessä jännittää. ;) Keskiviikon agitreeneissä sitten tehtiin takaaleikkauksia. Kepit rupeaa menemään todella vauhdikkaasti. Katsotaan sitten onnistuuko ne sitten virallisissakin kisoissa hyvin. Minä sitten pyysin, että me tehdään sitten ensi viikolla pari ykkösen rataa treeneissä, että saadaan vähän tuntumaa niihin. No katsotaan sitten 19.8. kuinka meidän käy. Keskiviikko ilta meni tosiaan agitreeneissä kun ensin oli Noahin treenit klo 18 - 19:30 ja sitten Poppyn treenit 19:30 - n. 21.30. Eikun äkkiä sitten kotiin ja vielä pentujen kanssa metsälenkki.

Tänään ei onneksi oli lyhyt työpäivä ja enemmän aikaa puuhastella. Huomenna sitten käy matka kohti Ruotsin flattimestaruutta. Koirat on siroiteltuna hieman sinne tänne hoitoon. Rosa saa vanhimman oikeudella ehdottomasti jäädä kotiin ja seuraksi sitten Poppy/Sini. Pojat ja joku tytöistä menevät treenikaverini Saijan hoitolaan, jossa ennenkin ovat saaneet hyvää hoitoa. Pennut sitten menevät hoitoon kukin suuntaansa. Kiitos!!! Ruotsin matkaseurana on Miina, joka tulee junalla huomenna päivällä Kokkolaan. Siitä sitten matkaamme pohjoiseen ja piipahdamme Rikin ja Jennin luona Haukiputaalla. Yövymme ensimmäisen yön Skellefteåssa, josta lauantai aamulla matka jatkuu Uumajan liepeille. Toivottavasti sitä saa nähdä paljon hyviä flatteja viikonlopun aikana! Paluumatkalle lähdemme sitten sunnuntaina ja olemmekin varmaan jossain vaiheessa yötä sitten täällä meillä. Rankka reissu, mutta ah niin mielenkiintoinen!!!

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti