Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 28. elokuuta 2011

Pari pentukuvaa

Meillä oli nyt illalla treffit Lottenin kanssa metsässä. Otin pennut mukaan, jotta saivat pikkulenkin ja sitten ajattelin, että Lotten saa räpsäistyä pari kuvaa ipanoista. Ne ovat tosiaan kasvaneet jo vaikka kuinka ja itse asiassa kohta ne rupeaa olemaan aika kamalia kuvata. ;D Kas tässä ensin on Apassi-poika, joka vielä on koditon. Tai onhan sillä koti täällä toistaiseksi. ;) Se on vain pienimies minun makuun. Kovin oli riista sen mieleen tänään. :)

E. Captain Apachen sivuprofiili

E. Captain Apache

E. Cat Ballou alias Enya
Enya
Lottenin kanssa treenasimme siis. Riistaa oli mukana oli pari lokkia, telkkä, varis ja pulu. Teimme vesilinnuilla ohjauksia ja sitten vähän markkeerausta variksella ja pululla. Teimme yhdellä vanhalla muistipaikalla, niin että koirat odotti autossa kun vietiin riistat. Pennut sai lähteä mukaan kun vietiin. Oli kohtuullinen kävelymatka, että niille tuli pieni iltalenkki samalla. Troy taas takkuili lähtiessä, mutta sitten kun lähtee on oikein hyvä. Rantautui sellaiselle saarekkeelle ja sieltä otti hyvin vastaan signaaleja. Todella hyvin tottelee vaikka on välimatkaa. Noah otti suoremman kurssin. Vähän kävi kuumana kun Troy haki ensin. Sain sen kuitenkin kohtuullisen helposti ohjattua sinne minne pitikin. Markkeeraukset meni sitten molemmilla hyvin. Olivat ihan jees ja spontaaneja riistalla. Teddyhän on vielä saikulla. Tosin suu on aika hyvän näköinen nyt. Kas tässä:


Ei ole montaa yötä enää flattimestaruuteenkaan. Noah starttaa siellä Kisällissä. Sunnuntaiksi joudun tulemaan kotiin kun on meidän oman seuran luonnetesti täällä ja Sini on ilmoitettu sinne. Noah ja Poppy on ilmoitettu meidän omiin agikisoihin 10.9. Osallistuu erikseen ja sitten myös joukkuemestaruuksiin. Noah ja Poppy on samassa joukkueessa, että minä saan sitten juosta. Meidän joukkue koostuu Noahista ja Poppysta ja sitten kahdesta bordercolliesta. En ole ikinä ennen osallistunut agin piirimestaruuksiin. Poppy sen sijaan on, mutta lainaohjaajien kanssa. Ei ole siis tekemisestä puutetta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti