Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 2. syyskuuta 2011

Pennut 3 kk

Nyt on nuo pentuset jo 3 kk ikäisiä eli eilen tuli 3 kk mittariin. Kuulumisten perusteella hyvin pyyhkii jokaisella. Täällä ipanat elää ihan tavallista pentuelämää. Leikkivät keskenään opiskelevat elämää. Mä käytän niitä aina välillä tuossa meidän lähimetsässä yksistään. Sinne kävellään narussa ja sitten saavat vähän juoksennella yksikseen. Ollaan otettu pari noutoa ulkona. Ollaan käytetty Noahin vetolelua sellaista lampaan nahkaista juttua. Tänään tein lenkin päätteeksi noudon pentudamilla. Uros haki damin muitta mutkitta hyvällä otteella ja palautti reippaasti ja sitten vaan vähän rapsuteltiin jne. Narttu otti narusta kiinni vähän miten sattuu eikä nyt ollut mitenkään erikoisen hyvä. Mutta kantoi nätisti kuitenkin. ;) Sen jälkeen sitten otettiin vähän paikalla istumista metsässä. Mitään isoja juttuja ei siis ole tekeillä. Muuten ne käy välillä isojen koirien mukana lenkillä ja uiskentelevat reippaasti.

sisko (oik.) ja sen veli

Sitten tänään kun olin matkalla lenkille kohtasin taas näyn joka sai karvat nousemaan pystyyn ja sapettamaan oikein kunnolla. Thank god, että olin liikkeellä autolla, enkä kävellen koirien kanssa tai jomman kumman pennun kanssa. Yksi kakara, joka näytti olevan max 10 v ikäine, talutti suurta mustaharmaata sakemanni urosta. Uros ei tosiaan ollut mikään pieni, vaan varmasti elopainoa oli enemmän kuin lapsella. Kaiken lisäksi tällä parilla oli taluttimena fleksi. Ne tuli melko haipakkaa tien yli. En ymmärrä millaisia vatipäitä on lapsen vanhemmat, jotka päästävät noin pientä lasta ulkoiluttamaan uros koiraa. Koira tosiaan meni vetopäällä ja häntä pystyssä. Kyllä pistää vihaksi!!! :(

Yöllä ennätän varmaan nukkumaan pari tuntia. Aamulla klo 6.30 pitäisi olla Oulunsalossa Hailuotoon menevän lautan kyydissä. Huomenna on flatimestaruus. Noah osallistuu kisälliin. Lottenin kanssa käytiin eilen vielä tekemässä vähän hakua kaislikossa ja hän tuumasi, että treenien perustella meidän pitäisi olla iskussa. Koe on aina koe, ettei koskaan tiedä mitä tuleman pitää. Rosa osallistui vuonna 2004 Flattimestaruudessa ALO-luokkaan ja sai sieltä alo-1 tuloksen ja oli näyttelyssä toinen ja oli sen vuoden Flatti-Kisälli. Illalla sitten takaisin kotiin. Teddy saa varmaan lähteä mukaan turistiksi, vaikka ei voi osallistua. Pennut ja Nartut jäävät Neean ja Mikun hoiviin kotiin. Mun työkaveri Anna varmaan käy narttuja hakemassa lenkille. Hän lenkkeilee ahkerasti ja ottaa mielellään noita mukaan lenkille. Sunnuntaina on Sinin luonnetesti. Saa nähdä miten se reagoi asioihin. Hmm... Raporttia pukkaa viikonlopun jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti