Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Agility viikonloppu

No niin nyt on ollut agilityä koko viikonloppu. Eilen lauantaina oli meidän omalla kentällä kisat. Aamusta oli Poppylla heti pari rataa. Aloitettiin hyppyradalla. Poppy teki virheettömän radan ja alitti ihanneajan, mutta sijoitus oli 10. Myös Demi (E.Little Raindrop) osallistui myös ja se teki myös virheettömän radan ja sijoitus oli 5. Toinen rata oli agirata ja Poppy tiputti yhden riman, muuten oli ok. Demillä ei sitten mennyt tämä toinen rata ihan nappiin, vaan keräsi aika paljon virheitä.

Poppyn kisan jälkeen oli vielä sitten joukkue piirimestaruudet, joihin sekä Noah että Poppy osallistuivat. Meidän joukkueeseen kuuluivat näiden kahden edellä mainitun lisäksi bordercolliet KC ja Bente. Noah ja Poppy tekivät virheettömät radat, mutta bortsuilla ei mennyt ihan putkeen, joten meidän joukkue sijoittui aika häntäpäähän. ;) Minä itse osallistuin ensimmäistä kertaa agin joukkuekisoihin. Poppylle kerta oli jo kolmas. Se on osallistunut lainaohjaajien Andersin ja Ankin kanssa skaboihin, kun mä olen itse ollut metsästyskokeissa.

Joukkuekisan jälkeen Noah sitten osallistui vielä ykkösten kisaan. Ykkösillä oli vain yksi kisa. Se meni muuten varsin hyvin, mutta kun tuli putkesta piti hypätä yksi este ja sitten mennä kepeille. Jotenkin Noahilla huomasi esteen vähän liian myöhään (oli ilmeisesti jo ajatukset kepeillä), niin kun lähti hyppyyn osui rimaan etuosallaan ja siitä femma. Sijoitus oli kuitenkin 2.

Tälle päivälle sitten Noah oli ilmoitettu Kokkolaan kisoihin, jossa tuomaroi Berglundin Eija. Eijan radat ei ehkä ihan helpoimpia näkemiäni ykkösen ratoja, mutta tosi kivat radat mun mielestä kuitenkin. :) Kisa alkoi hyppyradalla. Noah teki varsin mukavan radan. Olimma ainoat joilla oli virheetön rata ja luokka voitto ja toinen LUVA. Toiselta radalta tuli sitten femma. Se oli täysin oma moka. Noah tuli putkesta ja piti mennä toiseen putkeen joka oli A-esteen alla. Mun olisi pitänyt tarkemmin lähettää se sinne putkeen ja kun itse väistin A-estettä, niin vedin koiran mukan ja kielto. Grr... että sitä pitää itse olla tyhmä. No sijoitus oli kuitenkin 2. tuollakin radalla.

Olen kyllä todella tyytyväinen Noahin tekemisiin. Sillä on ihana asenne työntekoon yhdessä minun kanssa ja mun mielestä sen kanssa on todella kiva harrastaa eri juttuja. Se mitä vielä on, että sillä on hieman pitkiä kaarteita vielä, mutta on mielestäni petrannut erittäin hyvin kroppansa hallintaa. Se hahmottaa jo, että missä sen takapää on. ;D Nyt vain siis yksi virheetön rata tehtävä ykkösissä ja sen jälkeen saadaan kokeilla onneamme sitten kakkosissa. Poppy ei kisannut tänään, kun ajattelin, että säästelen sitä hieman kun eilen se meni kolme rataa. Ei ole enää mikään ihan nuori enää ja sitten se ei ehkä kuitenkaan ole parhaassa mahdollisessa lihaskunnossa vielä pentujen jälkeen, vaikka kunto on ihan ok.

Meidän lapsukaiset Enya ja Apassi (tai Aapo kuten Outi sanoi) olivat mukana Kokkolassa ja saivat ihmetellä hieman maailman menoa siellä. Miku lähti työporukan kanssa viikoksi lappiin, niin helpompi napata nuo pentuset mukaan, vaikka meillä nyt ei kovin kauaa siellä mennytkään. Ei ne ollut oikein moksiskaan vaikka ympäriltä kuului taputuksia, näkyi vieraan näköisiä koiria jne. Minulla oli Enya ja Outi sitten handlasi tuota pikkumiestä siellä. ;) Molemmat piti hyvin kontaktia ja seurautettiin pikkupätkiä ja sen sellaista puuhastelua. Yksi lapsilauma bongasi pennut Kokkolassa ja kävi niitä ihastelemassa. Tosin ne on tällä viikolla ollut sosialistettavina muutenkin. Tiistaina ennen Noahin toko treenejä oli yksi alkeistokoryhmä ja mentiin sinne vähän kuokkimaan. Puolituntia per pentu saivat olla ryhmässä. Keskiviikkona meidän kentällä oli epäviralliset agikisat, niin siellä lapsukaiset oli myös ihmettelemässä maailman menoa. Varsin cooleja pieniä flatteja näyttävät olevan. ;) Mulla on reilun viikon päästä kesäloma, niin täytyy mennä sitten varmaan noiden kanssa kävelemään vähän keskustaankin.

Että sellaista tältä viikonlopulta. Niin ja käytiin me Lottenin kanssa vähän treenailemassakin, kun ensi viikolla meillä on sitten meidän omat kokeet. Jännää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti