Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 3. elokuuta 2012

Rain-pentue 5 v ja muita kuulumisia

Suuren suuret onnittelut Rain-pentueen koirat Troy, Topi, Pate, Oiva, Nalle, Teddy Marke, Sade ja Demi!!! Uskomatonta, että 5 v tulee jo mittariin. Niin se aika vain kuluuu...

Viime viikonloppun tulossaldosta jäi vielä päivittämättä sunnuntain kuulumiset. Sunnuntaina Porin KV-näyttelyyn osallistui Nemo (E. Storm Chaser). Siellä tuomaroi irlantilainen Vincent O'Brien. Nemo sai ERI:n, sijoitus oli käyttöluokan 1. saaden SA:n. Lopullinen sijoitus oli PU-2, serti ja vara-cacib. Suuren suuret onnittelut Maria ja Nemo!!! Iso kiitos kuuluu myös Nemon esittäjälle Katille!

Nemon arvostelu: "3 years old male. Excellent lenght of muzzle.Excellent skull.Good reach of neck in excellent shoulders. Deep chest.Good bone. Nice featherings. Good tight feet.Topline level. Hind quarters strong.moves with great drive coming and going.Nice dark eye.

Nyt pidämme Nemolle peukkuja huomenna ja sitä seuraavana viikonloppuna viimeisen sertin jahdissa.!

Alla pari kuvaa Nemosta, joka minun mielestä on erinomaisen sopivan näköisessä kunnossa. :)




Pepin (E. Storm Of Applause) osalta vepe-koe sunnuntaina myös sujui mallikaasti. Peppi saavutti toisen ALO-1 tuloksen ja pisteet olivat 99/100. Pepin sijoitus luokassa oli 1. Eilen lauantaina sijoitus oli 2. kun luokkavoiton vei chessi uros, joka on luonnollisesti huomattavasti pikkuruista Peppiä vahvempi. ;) Ensi vuonna parivaljakko jatkaa vepeä avoimessa luokassa. Upeaa työtä ja suuren suuret onnittelut Miina!

Minä kävin sunnuntai iltana tekemässä riista treenit koirille.Tein haun, jossa oli kolme varista ja kaksi kania hakuruudussa. Kyllähän siinä aikaa meni kun 7 koiraa teki hakua. Meri oli vielä siis täällä. Olin oikein tyytyväinen sen työskentelyyn harjoituksessa. Apassilla ei ole mörköilyn suhteen mitään ongelmia kun kani oli hakuruudussa, spontaanit ylösotot, vaikka toinen kani oli nähnyt jo bäst före päivämäärän. Teddy ei palloitellut riistaa lainkaan. Jopa Sini toi riistat ehjänä. Mutta niin se yleensä tuo kun noin sille tekee. Vasta sitten kun sen kanssa tekee paljon, niin kiehuu, kiehuu, räjähtää. Koira jota siis ei saa hetsata treenaamalla. ;)

Tiistaina Troy, Teddy ja Noah kävivät osteopaattisen hieroja Jaana-Kaisan käsittelyssä. Troy oli ensin. Sehän loukkasi talvella itsensä, että jalan alta petti alusta ja varmaan venäytti selkänsä. Todennäköisesti tämä aihettanut jumin joka painoi hermoon. Jaana-Kaisa saikin niksautettua selän lukon auki ja suoristettua sen. Hyvä hyvä. Teddy taas oli huomattavasti paremmassa kunnossa kun aiemmin ja nyt sillä onkin seuraava käsittely vasta syyskuussa. On hyvin vastannut hoitoon. Kyllä sillä sai niksautettua jumin auki taas nytkin, mutta oli koko käsittelyn ajan huomattavasti levollisempi eikä häslännyt paljon muuta, vaan nyt se oikeastaan tarjosi itsestään käsiteltävää kohtaa. On vissiin huomannut, että olo helpottuu käsittelyn jälkeen. Noah taas oli kireä vain lihaksistoltaan. Sen ranka jousti hyvin ja sehän onkin melkoinen makaronimies, että en ajatellutkaan sen olevan jumissa. Sen ranka oli suora ja lanneosan lihaksisto vaatii mahdollisesti vain hierojan käsittelyä silloin tällöin. Hyvä niin, on aina hyvä kun ammattilainen tutkii ja antaa vinkkejä koiran hyvinvointiin.  Vaikka kyllä sitä on itselle tullut jonkinlainen tatsi jo, että tuntee vähän jumeja niillä. Tulevaisuudessa myös Sini varmasti tarvitsee käsittelyä. Se on sellainen ruutitynnyri, joka menee tuhatta ja sataa, eikä päätä pakota korkeat paikat ja kiipeilyt, että on varmaan käsittelyn itselleen ansainnut. Poppy taas on mielestäni elastinen ja siinä paljon samaa kuin Noahissa, että en usko sen rangan olevan huonossa kunnossa, mutta kyllähän se senkin läpikäynti olisi paikallaan. Nyt kuitenkin Troylle ja Teddylle on varattu käsittelyaika syyskuulle.

Päivi saapui tänne meille myös tiistaina noutamaan Merin kotiin. Vaikka Meri on fiksu, sulautui tähän meidän laumaan ja totteli hyvin, niin ihan kiva kun palasi kotiinsa. ;) Meri oli siis täällä meillä yhteensä 4 viikkoa. Likat lähtivät täältä meiltä sitten torstai aamuna. He kävivät myös tekemässä yhden treenin Poppyn ja minun agiryhmässä. Me olimme molemmat koutsi Tiina, että minä sitä mieltä, että Meri tarvitsee hyppytekniikka treeniä. Sillä on etäisyyden arvioinnissa toivomisen varaa ja nähtävissä etupainoisuutta. Päivi saikin mukaansa lappusen, jossa oli muutama tekniikka treeni.

Tänään tuli myös yksi hieno uutinen. Pemun (E. A Thunder of Drums) lonkkalausunto oli saapunut tänään Kennelliitosta. Lonkat olivat A/A ja kyynärpäät 0/0. Huh huh mitä jännittävää odotusta... Odotimme hieman huonompaa tulosta, joten aina positiivista kun tulos on näinpäin. Maanantaina on sitten Iidan, Enyan, Apassin ja Rambon vuoro ja tiistaina on Neon vuoro. Lotta myös ilmoitti tänään, että Skipp käy kuvissa siellä Ruotsissa maanantaina. Jännitystä kerrakseen. Vain Vilma sitten on tutkimatta, mutta eiköhän sekin sinne jossain vaiheessa mene.

Ruotsin matka myös lähestyy. Torstai aamuna laiva lähtee Vaasasta kohti Uumajaa. Kennel Lustansin kanssa on sovittu, että ajamme heidän kauttaan ja käymme tutustumassa Lustans Slight Dizzeliin. Tästä matka jatkuu alaspäin ja perjantaina tapaamme Lotan perheineen sekä länkkäreiden isän Zebin ja länkkäri Skippin. Pitkän välimatkan vuoksi Skippiä en ole nähnyt sitä sen lähtiessä täältä. Lauantaina Teddy ja Noah starttaavat Ruotsin flattimestaruuden avoimessa luokassa. Jännä viikko siis tiedossa!

Jiihaa... nyt olen kesälomalla kolme viikkoa tästä eteenpäin!!! Olen niin ollut kesäloman tarpeessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti