Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Näyttelyssä Peräseinäjoella...

28.7.2012 osallistuttiin Sinin ja Poppyn kanssa Peräseinäjoen ryhmänäyttelyyn. Siellä tuomaroi Raija Tammelin, jolla Elvenpath's koirat on menestyneet aika hyvin. Raija on antanut sertin mm Noahille, Nemolle, Demille ja Sateelle. :) Tällä kertaa mukana oli Sini ja Poppy. Sini osallistui käyttöluokkaan ja Poppy veteraaniluokkaan. Flatteja siellä oli vain 9 kpl. Urosten sertiä siellä ei jaettu lainkaan, sillä ainut mukana ollut uros sai EH:n. Loput 8 oli narttuja. Kaikki nartut saivat ERI:n, mutta vain kolmelle SA. Sinin luokassa oli kolme muutakin koiraa. Sini voitti luokan ja sai ainoana niistä SA:n. Koira äkkiä vaihtoon ja Poppyn kanssa kehään. Myös Poppy sai SA:n. Onneksi Åse hyppäsi kehään Poppyn kanssa, kun omasta mielestä Poppy esiintyy paremmin vieraan ihmisen kanssa kuin Sini ja Sinin menestys olisi tärkeämpää. Lopputulos oli kuitenkin se, että Poppy oli ROP ja anoana veteraanina ROP-vet. Sini oli PN-3 ja sai vara-sertin. Sertin vei kaverimme Birgitan nuori narttu Troya. Höh vielä joutuu ilmottamaan Sinin johonkin näyttelyyn. Siinä sitten sai helteessä käkkiä ja odottaa isoja kehiä, joista meille ei tullut muuta kuin kokemusta. Turhaa oli jäädä odottamaan, mutta se joka leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön. Heti kun me oltiin oltu kehässä, niin vein koirat takana olevaan jokeen uimaan. Se taisi olla koirien kohokohta siellä näyttelyssä. :)

Tässä koirien arvostelut:

Sini KÄY ERI-1, SA, PN-3, vara-sert:
Feminiininen, hyvät mittasuhteet. Pitkä hyvälinjainen pää. Lempeä ilme. Seistessä hyvä ylälinja. Lyhyt luisu lantio. Sopiva rungon tilavuus. Hyvä luusto ja takakulmaukset. Hyvä etuaskel. Takapotkua voisi olla enemmän. Liikkeessä pehmeä selkä. Kinnerahdas takaa. Hyvä karva. Ryhdikäs käytös.

Poppy VET ERI-1, SA, ROP, ROP-vet
Feminiininen, hyvät mittasuhteet. Erittäin hyvät päänlinjat. Lempeä ilme. Muuten hyvä ylälinja, hieman pehmeä selkä ja lyhyt lantio. Sopiva runko. Hyvä luusto ja kulmaukset. Erinomaiset sivuliikkeet. Ulkokierteiset kyynäpäät. Hyvä karva ja käytös.

Kotiin mennessä kävin vielä moikkaamassa Neeaa. Neea on nimittäin Etelä-Pohjalaistunut. ;) Hänen poikakaverinsa asuu Seinäjoella ja nyt on kesällä ollut niin, että vuoroviikoin ovat siellä ja vuoroviikot täällä. 20.8. Neean koulu Ilmajoella alkaa eli silloin hän asuu viikot Ilmajoella koulun asuntolassa. Niin se aika kuluu. Lapset kasvaa ja itse sitä pysyy yhtä nuorena. Neeasta ei ole sitten juurikaan apua koirien hoidossa. Yksi ilta kun olin kentällä treeneissä, niin hän lähetti mulle tekstarin "Vastaa!" ja soitti sitten hetken päästä "Saanko mä femman jos siivoan koiran oksennukset?" Mitä siinä tilanteessa voi sanoa kun itse on muualla. :D Tässä sitä saa lasten kasvatuksessa niin tärkeän kiristys ja lahjonta -metodista osansa. Hih hih...

Niin ja vielä näyttelypäivää piristi mukava puhelinsoitto Miinalta. He osallistuivat VEPE-kokeeseen Tampereella Pepin (E. Storm of Applause) kanssa. Pepin tulos oli ALO-1 ja pisteitä 100/100 p. Hienoa, onneksi olkoon Miina ja apuohjaaja!

Peppiä itse asiassa näinkin torstaina. Miina käväisi täällä koirien kanssa. Ensin trimmasin Pepin täällä meillä.  Pepin kanssa emme paljon tehneet, mutta Peppi kyllä säväytti innollaan ja nopeudellaan. Otettiin myös uusi seisotuskuva Pepistä. Aiempi minun kotisivulla on otettu joskus kauan sitten. Pääpaino treenissä oli Miossa, koska se menee parin viikon päästä Ruotsiin kasvattajansa nähtäväksi sinne ja starttaa flattimestaruudessa. Miina halusi, että minä vähän katson sitä ja annan omaa näkökulmaa mitä kannattaa tehdä. Mukava ilta, joka meni aivan liian nopesti. Käytiin sitten myös pikku lenkki. Minulla oli mukana Noah ja Meri eli pienimuotoinen sisarustapaaminen. Noah ja Mio juoksentelivat hyvin keskenään. 

Nyt odottelemme vielä raporttia Pepin VEPE-kokeesta tänään ja Nemo esiintyy Porin näyttelyssä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti