Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 4. joulukuuta 2011

agilityä all weekend long...

Olenpa taas vähän myöhäinen, mutta aikaa tai jaksamista ei kertakaikkiaan ole ahkerampana olemiseen. Työpäivinä kun tuijottaa tietokoneen ruutua ja tulee kotiin, niin eipä sitä välttämättä jaksa kotona konetta avata... Viime viikonloppu 26. - 27.11.2011 oli vuorossa meidän seuran omat agilitykisat paikallisessa jalkapallo hallissa eli Tellus-hallissa. Paikka on mitä ihanteellisin kisojen järjestämiselle. Perjantaina kävin talkoilemassa ja kuskaamassa esteitä halliin. Lauantaina oli Noahin kisadebyytti kakkosluokissa. Eipä voida hurrata mitenkään tuloksilla eli kämmäiltyä ihan koko rahan edestä ;), mutta ihan tyytyväinen olen koiraani. Lisää treeniä vaan täytyy tehdä. Ekalla radalla tuli kielto, kämmäys kepeillä ja sitten Noah A:lla vähän hidas ja tuijotteli uteliaana vieressä kulkevaa tuomaria. Toka radalla yksi este väärin päin ja hylky, muuten oikein hyvä rata ja kolmannella radalla sitten yksi kielto/esteen ohitus. Tuomari oli Minna Räsänen. Tulokset:

A-kisa: 10 vp, aika 8,74 s, tulos 18,74, sijoitus 7./21.
B-kisa HR: HYL
C-kisa: 5 vp, aika 1,04 s, tulos 6,04, sijoitus 5./19.

Sunnuntaina sitten oli Poppyn ja Demin vuoro kisata ja meidän ratoja tuomaroi Sivosen Vesa. Outi ja Demi tekivät tuplanollan, hyvä hyvä. Me sitten taas kämmäiltiin. Tosin Poppyn kanssa on treenit olleet vähän niin ja näin viime aikoina. Ensin pennut hidastivat tahtia ja sitten nyt juuri ennen kisoja oli treenitauko ja siinä sivussa myös juoksut. Tulokset:

Demi:
A-kisa: 5 vp, aika -5,98 s, tulos 5, sijoitus 12./46.
B-kisa HR: 0 vp, aika -5,24 s, tulos -5,24, sijoitus 6./47.
C-kisa: 0 vp, aika -10, tulos -10, sijoitus 4./47.
Demi pituudella C-radalla ei ihan valo riittänyt hallissa kuvaamiseen.
Poppy:
A-kisa: 10 vp, aika 0,89 s, tulos 10,89, sijoitus 22./46.
B-kisa HR: HYL
C-kisa: HYL

Kotikisat on mukavia, kun ei kulu aikaa matkusteluun. Kisojen jälkeen kävimme sitten vielä paikallisessa intialaisessa ravintolassa herkuttelemassa Outin ja Markun kanssa. Nyt myös tapasin Outin ensimmäisen kerran Demin valioitumisen jälkeen ja sain palkita heidät. Outille itselleen pieni lahja ja Demi sai myös mieluisen lahjan ja olisi pistellytkin sen poskeen saman tien. ;D Koska perheessä on myös toinen koira, niin sai Demi jakaa lahjansa myös sen kanssa. ;)

Eilen oli sitten talkoot meidän talvihallissa ja kaikki esteet myös kuljetettiin sinne. Tänä iltana on Noahilla ensimmäiset hallitreenit ja sitten huomenna Poppyn ryhmällä treenit. Tosi hyvän kokoinen halli ja mikä parasta se on niin lähellä, että me voimme pyöräillä sinne, niin on niinkuin alku- ja loppuverkka melkein tehtynä kun menemme sinne. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti