Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Lenkkeilykausi aloitettu

Jiihaa... vihdoin ladut hävinneet meidän pururadalta!!! Talvella on iso miinus, että hiihtäjät valtaavat meidän lähipururadan ja saavat hysteerisen kohtauksen jos näkevät siellä muita kuin hiihtäjiä. Hmm... mä olen kyllä niin outlaw, että iltamyöhään ja aamuvarhain ollaan siellä käyty joskus käppäilemässä. Pinta on niin kova, ettei edes jää jälkiä. ;)  No enivei ladut on poissa, vihdoinkin. Tänään sitten päätin että nyt sitten hölkätään tuo lenkki. Ei muuta kuin kuulokkeet päähän ja muistin sitten laittaa myös puhelimen Sport Trackerin päälle, mutta en ihan alusta. Kilsoja näytti tulleen yhteensä 8,51 km. Pururata on 5 km ja meiltä on tosiaan sellainen reilu kilsa sinne metsien läpi. Onneksi ei näkynyt muita siellä, niin koirat sai välillä olla myös irti. Mä jaksoin hölkätä koko kiekan ympäri, mutta kyllä täytyy sanoa, että pikkasen tuntuu nyt reisilihaksissa, vaikka yritin venytellä kunnolla. Onneksi peruskunto on aika hyvä, että vaikka en ole koko talvena juossut, niin ei tuottanut vaikeuksia. Mutta kyllähän sitä aina on kuitenkin huomattavasti parantamisen varaa kunnossa.

Otin myös Enyan ja Apassin mukaan juoksulenkille. Mä kun en yleensä ole mitenkään varovainen pentujen liikuttelun suhteen. Pohja tuolla oli hyvä ja saivat ne olla aika paljon vapaana. Minä kun en kuitenkaan hölkkää mitään hirveää vauhtia, niin melkein sama käveleekö reippasti tai hölkkääkö. Onhan ne jo 10 kk ikäsiä ja tottuneet ikänsä liikkumaan, niin eipä tuo tuottanut mitään ongelmaa niille. Ravasivat nätisti vierellä ja sitten kun olivat irti, niin riekkuivat keskenään senkin edesta.

Tänään on pesty Teddy ja Poppy viikonlopun näyttelyä varten. Trimmasin koirat jo tuossa pääsiäisen aikana. Huomenna on tarkoitus vielä pesaista Noah ja Apassi. Lisäksi saksia koirien kynnet. Parasta pakata kamat myös huomenna, sillä perjantaina tulee töiden jälkeen sitten äkkilähtö etelään. Nythän koirille on napattava raakaruuat mukaan, kun koko sakki popsii raakaa. Poppylle ja Apassille lihaisiksi luiksi kanan siipiä ja Noahille ja Teddylle kalkkunan siivet. Sitten sulattaa ja sekoittaa valmiiksi liha-kasvismössöt. Kotiin jääville Enyalle ja Sinille on myös pakattava ruuat valmiiksi, että kotijoukot saa vaan hoitaa tarjoilun. ;) Hieman työläämpää kun nappularuoka valiolla, mutta eipä haittaa.

Maanantaina oltiin taas Lottenin ja Troyn kanssa ahkerasti treenaamassa. Nyt mun on korjattava ja todettava, että Enya oli todella hyvä, kun taas sunnuntaista tuli pyyhkeitä. Apassi ei saanut tehdä mitään muuta kuin nököttää passiivisena puussa kiinni. Teddy ja Noah olivat mukana ja tekivät oman osuutensa todella hyvin. Olin siis oikein tyytyväinen koiriini.. :) Mä otin myös kameran mukaan, jotta Lotten sai pika-pikaa ikuistaa nuo spindelit tässä vaiheessa kehitystä. Vaativat vielä aikaa, mutta mihin ihmeeseen meillä olisi kiire. ;) Enyakin on aloittanut bikinikauden. Hmm.. enteilee varmaan juoksuja parin kk:n sisällä. Kuvassa ei näytä nyt niin karvattomalta kun mitä oikeasti on.

Apassi

Enya
Että sellaista tällä kertaa. Palaan asiaan erkkarin jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti