Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Länkkärien pentutreffit 15.10.2011

Eilen oli näiden pikkupentujen ensimmäisten pentutreffien aika ja täytyy todeta, että ne olivat varsin hyvään aikaan. Olin itse oikein tyytyväinen näkemääni. Kaikki pennut käyttäytyivät erittäin hyvin, eikä ollut yhtään sellaista tunnetta, että OMG kun koiria ja ohjaajia katsoi. Paikalla olivat kaikki muut paitsi Vantaalla asuva Vilma ja Ruotsissa asuva Skipp. Todella ihanaa kun niin moni pääsi paikalle. Minulla oli apuna myös Lotten, joka handlasi tuota pikkumiestä, Lottenin kommentti oli kyllä, että "tämä koira pitäisi kyllä asua Sandsundissa heillä" ;) sen ohjaaminen sujui kerta kaikkisen hienosti.

Päivä aloitettiin ensin kaverini Minnan opastuksella ihan päivittäin tarvittavien asioiden osalta eli ihan perus yhteistyön, luoksetulon, narussa kulkemisen, luopumisen ja ym sellaisen osalta mikä helpottaa päivittäistä elämää. Keskustelimme ihan koti käytäytymisestä ja rauhoittumisesta. Ihan peruskauraa, mutta sellaista, minkä kanssa on tehtävä tässä vaiheessa työtä, joka antaa sitten niin paljon kun perustyö on tehty. Näiden harjoitteiden jälkeen menimme meille lounaalle. Lounaan jälkeen sitten tutustutiin riistaan. Mukana minulla oli harakka, varis, telkkä ja kani. Pennut oli narussa ja katsoimme miten reagoivat riistaan. Hyvin spontaania sakkia olivat. Ja riistan suhteen on pistettävä jäitä hattuun ja hoidettava yhteistyö kuntoon ensin. Enya oli ehkä sellainen joka ei ollut ihan niin spontaani kuin olisin toivonut, mutta huomaan, että se jännitti vähän tilannetta. Sen jälkeen näytin pikku jutun damilla mitä voi tehdä. Enyan kanssa olimme ensin siinä missä oli riistaa, mutta riistan hajut kiinnosti sitä aivan liikaa eli ei kun paikan vaihto.

Olin itse kovin tyytyväinen näkemääni ja suuri kiitos teille kaikille kun tulitte!!! Olette kaikki tehneet kovasti työtä koirienne kanssa ja se todellakin näkyi. Nyt on vähän kotiläksyjä minkä parissa saa puuhastella ja sitten tapaamme todennäköisesti jossain vaiheessa tammikuuta.

Tässä meistä ryhmäkuva, jonka ottaminen oli helpommin sanottu kuin tehty. Kun joku istui niin toinen nousi seisomaan jne... Otin aika paljon kuvia päivän aikana ja päivittelenkin galleriaan uusia kuvia tässä kunhan vain ennätän. Nyt lähden vähän pentujen kanssa tekeen pikku juttua ja sen jälkeen ulkoilemaan kun on taas niin upea ilma!

vasemmalta: Anna ja ipanat, Jonas, Neo & Nina, Anna & Rambo, Liisa & Iida, Anne, Sami & Pemu

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti