Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 6. tammikuuta 2012

Pari kuvaa

Laitan nyt pari kuvaa tänne tältä päivältä. Ne on sävyltään vähän tummia, mutta en jaksa niitä nyt ruveta käsittelemään. Näkeepä kuitenkin kuvattavista jotain.


Yllä Apassi, joka on oikein minun makuun oleva pieni mies. Kuvasta ei tosiaan näe sen kokoa, mutta se taitaa nyt just 7 kk ikäisenä olla ehkä 56 cm, aika lailla Sinin kokoinen. Kasvaa toki jonkun verran vielä, mutta toivottavasti pysähtyy siihen 59 - 60 cm:iin, joka on mun mielestä just hyvä. Luulisi, että siitä tulee jotain Noahin kaliiperia aikuisena. Teddyhän on Noahia huomattavasti raskaampi ja minun makuun turhan raskas, vaikkakin näyttelykehissä sekin on aika pikkuruinen. Tuossa alla Enya, joka on yleensä melkoinen roikkuhäntä. Nyt häntä pysyi ylhäällä, joten jalkojen asennosta viis. Seisoo vähän kasassa ja korva vinksin vonksin. ;) Pitää vissiin vähän harjoitella seisottamista. Enskakaan ei ole mikään iso tyttö. On aika leveä ja emänsä sukuun tulee eli on melko leveä kylkiluiden kohdalta. Poppyllähän on aika pyöreä rintakehä kun taas Rosa on litteä kuin lankku.

  


E. Stormtossed Sea alias Meri

The copy of Poppy alias Meri
Päivin kanssa oli puhetta, että mentäis Lohjan näyttelyyn 12.2.2012. Eli menisin Päivin luokse jo lauantaina ja jippii sitten näkisin myös Vilman, joka asuu Päivin naapurissa. :D Minä tosin passitin Merin laihikselle nähdessäni sen. Se on n kk sitten lopettanut juoksunsa ja yleensä se kerää tavaraa kylkiin sen jälkeen. Ihan kuin äitinsä. Ajattelin, että ehkä sinne Lohjalle sitten tulee mukaan nuo pennut, koska se on ainoa pentunäyttely niille sitten. Lisäksi mahdollisesti Noah. Se ei ole ehkä ihan parhaassa karvassa ja näyttelyitä ajatellen ehkä turhan kevyessä kunnossa, vaikka mun mielestä just sopiva. Rosahan on jo siinä vaiheessa täyttänyt 10 v ja näyttelyihin yleensä 10 vetskut pääsee ilmatteeksi. Jos niin on, niin ilman muuta lähtee sit mukaan. Vielä on ilmoittautumisaikaa jäljellä. Ennen tuota näyttelyä on vielä mukavaa aktiviteettia tiedossa. 28.1.2012 tällä Pietarsaaressa agilityjaostomme järjestämä "Motivointiklinikka" Vappu Alatalon johdolla. Sinne menen Noahin kanssa. Kannuksessa olisi toko-kisat 23.1.2011 ja harkinnassa on korkata toko-ura Noahin kanssa, mikäli mahdumme mukaan sinne. En ole vielä ilmoittautunut sinne, mutta se täytynee tehdä lähipäivinä mikäli rohkaistun. Mä en ole hetkeen kisannut tokossa. ;) Lisäksi harkinnassa on yhdet agi-kisat helmikuun alussa.

Länkkäreillekin pitäisi pitää pentutreffit nro 2 piakkoin. Tarkoitus oli että toisilla treffeillä olisi enemmän teemana noudot. Toisaalta nyt talvella noutojen treenaaminen kokemattomilla koirilla ja lumisilla dameilla ei ole ehkä ihan paras mahdollinen juttu. Vasta sitten kun on vähän enemmän rutiinia... Pistetään päivämäärät harkintaan. Ehkäpä sitten keväällä pidettäisiin kahdet treffit esim kk:n välein. Katsotaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti