Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Terveysasiaa ja vähän treeniäkin...

No niin, nyt perjanaina oli Teddyllä toinen käsittely osteopaattisen hierojan luona. Jaana-Kaisa totesi heti Teddyn nähtyään siinä ulkona, että sillä on heti kaula pidemmän näköisenä, eikä niin jäykkä edestä. Hän siis tutkii ennen käsittelyä, että miten koira liikkuu ja käyttäytyy. Ja kyllä se on huomattavasti rennomman oloinen edestä, sen olen huomannut itsekin. Takaosan jumitushan sillä myös näkyy, että vähän pompottaa ja köyristää takaosaa. No käsittely aloitettiin ja Jaana-Kaisa oli sitä mieltä, että niska oli hyvällä mallilla, joskin sieltä sai kuitenkin naksautettua lukon auki nytkin. Rintarangan- ja lanteen alueelta kyllä löytyi myös fasettilukkoja ja hyvin ne myös naksuivat auki, niitähän ei viimeksi varsinaisesti käsitelty, sillä kaulan ja lava alue oli viimeksi pääosassa. Teddystä selvästi käsittelyn aikana näkee mitä on mieltä asiasta. Kun jumitus on poistettu, niin rentoutui ihan silmissä sen jälkeen, ennen se yrittää välttää, että ongelmakohtaa ei saisi oikein koskea. Käsittelyn jälkeen taas sama ohje, että perjantaina loppupäivä lepoa. Lauantaina ja sunnuntaina pyörälenkki ravissa. Teddy käsittelyn jälkeen myös pyöristi lanneosaa ja Jaana-Kaisa sanoi, että kun sitä liikuttaa pyörällä ja se lämpeää, niin selän pitäisi "tippua". Näin tosiaan eilen pyörälenkillä tapahtui. Eli eilen pyöräilin sen kanssa ja tässä myöhemmin kun ilta viilenee on pyörälenkin aika. Saa jäädä kotiin tänään kun mennään Lottenin kanssa treenaamaan. Maanantaista alkaen on ohjelmassa uintia. Täytyy heittää jolla vesille, jotta saadaan sitten kunnon uintitreeniä jätkälle Hän oli sitä mieltä, että syvät lihakset kehittyvät myös uinnissa ja on erittäin hyvää Teddylle. Lisäksi ensi viikon loppupuolella meidän oma hieroja Jaana on tilattava kotiin hieromaan Teddy ja sitten Jaana-Kaisan seuraava käsittely on täällä Pietarsaaressa 16.7. Katsomme sitten miten ollaan edistytty ja sen jälkeen hoitoväli pidennetään 1 kk - 1,5 kk ja katsotaan mitä tapahtuu.

Teddyn kanssa tein treenin ensimmäisen kerran viime torstaina. Oltiin Lottenin kanssa tekemässä vesitreeniä ja Teddy oli niin innoissaan ettei meinannut nahoissaan pysyä. Se on hyvä juttu. :) Mukana meillä oli Teddy, Noah, Troy ja Apassi oli tekemässä passiivitreeniä.

Enyalla on ilmeisesti juoksu käynnissä, ensimmäinen sellainen ja outo sellainen. Huomasin joskus pari viikkoa sitten, että pojat oli kovin kiinnostuneita sen takapuolesta. Pyyhkäisin paperilla, mutta en oikeastaan saanut mitään varsinaista verta papruun, vähän punertavaa vain. Ei ole tiputtanut verta lattialle lainkaan. Nyt urosten käytöksen perusteella voisi olla tärppipäivät käsillä, koska ne on levottomia ja kun oli syömässä, niin Noah syötyään hyppäsi Enyan portin ylitse eli koiria ei saa jättää hetkeksikään nyt valvomatta. En tiedä mutta melkoisen outo tuo juoksu on... Täytyy seurata tilannetta...

Muuten on ipanat treenailleet niitä näitä pikkujuttuja. Tässä pari kuvaa kun noutavat lokkia vedestä. Ei hyviä räiskäisyjä, mutta kun itse ohjaa koiraa ja seisoo kameran takana... Apassilla oli suht hyvä ote kun noutaa vedestä, mutta Enyalla hieman liian pinnallinen eli ottaa kiinni siitä mistä ensiksi vain saa otettua. Täytyy vetää vielä jälkiä ja tehdä maalla lokin kanssa töitä, maalla niillä siis ote on jees ja pistää veteen haettavaksi vain telkkää joka on pieni ja josta saa hyvän otteen heti. Palauttavat hyvin vedestä kun luovutus on opetettu huolella, niin ei se ole sen hankalampaa vedestäkään sitten. Ipanat on totutettava myös veneeseen. Kuivaharjoitteluhan on tehtynä jossain vaiheessa kun jolla seisoo tuossa pihassa. ;) Ampuakin niille täytyy jossain vaiheessa, mutta enpä luule sen tuottavan ongelmia...

Enya

Apassi
Niin ja töistä sen verran, että lomaan on vielä aikaa. Keskiviikkona tuli töissä pieni yllättävä käänne. Saimme tiedon, että meillä on tiedotustilaisuus. Ajattelimme kaikki, että mitähän nyt on luvassa sillä juurihan oli YT-neuvottelut. Uutinen olikin se, että meidät oli myyty. ;) Meidät duunarit oli myyty vanhoina työntekijöinä eteenpäin. Tämä vaikuttaa olevan erinomainen käänne, sillä ostaja on taho, jonka leivissä olemme hommia paiskineet. Lupasivat pitää kaiken ennallaan... Hyvä niin eli tällä jatketaan nyt toistaiseksi ainakin eteenpäin. Tästä päivästä lähtien olen siis uuden työnantajan palveluksessa. :)

Että sellaista tänne...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti