Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Poppy ja muut näyttelyssä

Poppy esitettiin näyttelyssä veteraani –luokissa silloin kun olin muutenkin menossa kasvattieni vuoksi näyttelyihin- Poppy esiintyy edukseen ja sijoittunut kaudella hienosti, paitsi Alahärmässä oli VET ERI2 SA Leni Finnellä. Hävisi toiselle veteraanille, koska selässä oli pehmeyttä. Toisaalta ei haitannut lainkaan, koska keli oli huono, niin pääsimmepä lähtemään arvostelun jälkeen kotiin.

Pietarsaari 16.6.2013 tuomari Tiina Illukka VET ERI1, SA, PN1, ROP, ROP-vet, BIS3-VET. Arvostelu:
”Tyylikäs narttu. Erinomaisessa kunnossa. Erittäin kaunis pää. Hieman lyhyt kaula. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Sopiva luusto. Liikkuu pitkällä askeleelle."

Raahe 10.8.2013 tuomari Tuula Pratt, VET ERI1, SA, PN2, ROP-VET, BIS1-VET. Arvostelu:
"Erinomaisessa kunnossa esitetty iloinen veteraani. Kaunislinjainen elegantti pää. Hieno kaulalinja. Edelleen tiivis selkä. Tasapainoisesti kulmautuneet raajat. Hyvä rintakehän vahvuus ja pituus. Hyvä hännän kiinnitys. Oikein hyvät sivuliikkeet, aavistus ahtautta takana. Oikeanlaatuinen turkki. Koira on kunniaksi omistajalleen!"

Poppy BIS3-VET Pietarsaaressa 16.6.2013
Pietarsaaren näyttelyssä 16.6.2013 Tiina Illukan arvioitavana kävi myös pyörähtämässä Riki (Elvenpath’s Eye Of The Strom) ja Meri (Elvenpath’s Stormtossed Sea). Päivi ja Jenni tulivat koirien kanssa tänne jo lauantaina, niin ennätimme vähän treenailemaankin. Molemmat saivat ERI:t ilman lisämausteita. Voittivat luokkansa.

Rikin arvostelu: ”Erittäin kaunis kokonaisuus. Kaunis pää. Hyvä kaula ja ylälinja. Etuosa saisi olla paremmin kulmautunut. Erinomainen takaosa. Hyvä rinnan syvyys. Leveät etuliikkeet. Kauniit sivuliikkeet, mutta nostaa häntänsä turhan pystyyn.”

Riki Pietaraaressa 16.6.2013
Merin arvostelu minulta puuttuukin…

Meri Pietarsaaressa 16.6.2013
Kävin myös Poppyn ja Noahin kanssa Ruotsissa näyttelyssä 8. ja 9.6.2013. Reissun tarkoitus oli lähinnä minun pieni kesälomareissu ja katsella millaisia flatteja siellä sattuu olemaan paikalla.

8.6.2013 tuomari Hans Rosenberg. Tässä koirien arvostelut:
Noah VG-4: "Maskulin hane, mycket god typ. Något lätt över nosparti. Bra överlinje, skalle och nos. Bra hals och skuldra. Proportionerlig kropp och benstomme. Bra kors stillastående, något fallande i rörelse. Låga hasor. Ej i bästa päls. Rör sig med något höga frambensrörelser. Något stolt över sin svans."

Poppy EXC-3: "Feminin tik. Utmärkt typ. 9 årig dam i bra kondition. Fint uttryck. Önskar lite mera styrka över nospartiet. Fin hals och skuldra. Proportionerlig kropp och benstomme. Bra bakställ. Rör sig med bra steg från sidan. Ej komplett i sin päls."

9.6.2013 tuomari Hans Almgren, BIS-VET tuomari Hans Rosenberg:
Noah EXC-4: "Kraftfull hane med vacker huvud. Ögonen kunde vara mörkare, men bra uttryck. Tångbett. Öron flyter in i huvudformen. Lagon hals. Spänstiga ben, trots sin rejäla kropp så håller han väl bra bredd på lår. Lite kort i kors. Glad svans. Djuåp svart färg. Härligt driv i steget. Rör sig helt fritt med kraft. Bär upp sig väl. Härlig temperament."

Poppy EXC-1, ROP-vet, BIS2-vet: "9 år. En mycket spänstig tik, som ej visar sin ålder. Feminint huvud, som gjutet i ett stycke. Välburen hals sm har fin övergång mellan nacke och rygg. Stark rygg. Spänstiga ben. Tilltalande proportioner. Låga hasor. Vacker glansig päls. Rör sig med vägvinnande effektivt steg som är energisparande."

Lisäksi länkkäreistä Neo on käynyt näyttelyssä 20.7.2013 tuomari Marjo Jaakkola AVO EH1. Arvostelu: ”2-vuotias, selvästi urosmainen, hyvä pää ja ilme. Riittävä kaula. Hyvä ylälinja. Ikäisekseen hyvin kehittynyt runko. Riittävä eturinta. Sopiva luusto. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu riittävällä askelpituudella, turhan leveästi edestä. Korkea häntä häiritsee liikkeessä. Erinomainen luonne."

Demi (FI AVA Elvenpath’s Little Raindrop) kävi omistajansa Outin treenikaverin pojan kanssa Iisalmessa kisaamassa junior handlerissa. Heille irtosi oman ikäryhmän voitto ja kaikkien ikäryhmien 2. sija. Hienoa! Itse junior handler oli ollut sitä mieltä, että tuollainen koira olisi kiva kun se vain jaksaa ja jaksaa eikä masennu mistään. J

Demi & Tomi kuva Paula Simola
Colin (Elvenpath’s Storm Trooper) kävi myös nuorten TOKO:n SM-kisoissa nuoren lainaohjaajan Ronin kanssa. Se oli myös virallinen TOKO-koe ja tulos oli ALO3 138 p, tuomari Allan Aula. Voittivat oman ikäluokan suomen mestaruuden. Colin käväisi myös Leni Finnen arvosteltavana Alahärmän ryhmänäyttelyssä. Sijoitus oli KÄY EH2. Sijoitus laski purennan vuoksi.


Nyt näyttää, että meidän osalta vuoden näyttelyt on käytynä. Ensi vuonna on muutama kasvatti, joiden pitäisi kunnostautua. Demillä ja Merillä on yksi serti ja ne pitäisi käyttää, josko irtoaisi enemmänkin. Tosin Merille on pentue suunnittelilla, joten ensi vuosi on sen osalta ehkä siinä… Omista koirista ehkä pitäisi viedä Enyaa ja Apassiakin johonkin….

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti