Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Agility sertejä ja FI AVA

Hurraa hurraa hurraa!!!  Eilen lauantaina 5.11.2011 tuli iloinen puhelinsoitto Outilta ja minä kun en edes muistanut, että he olivat kisoissa Oulussa. ;) Demi sai viimeisen sertinsä agi-radalta. Demi on nyt virallisesti FI AVA Elvenpath's Little Raindrop. Suuren suuri onnitteluhali täältä kotoa meiltä kaikilta!!! Olemme kovin iloisia ja ylpeitä Outin ja Demin saavutuksesta. Olipa harmi, etten ollut näkemässä heidän suoritustaan tällä kertaa. Demi taitaa olla nyt kolmas agilityvalio flatti Suomessa. Paljon työtä on tuon tittelin takana, sen tietää jokainen joka agilityä on harrastanut, ettei helpolla tule, ei. Onnea vielä kerran ylpeältä ja iloiselta kasvattajalta! Nyt ehkä matka jatkuu sertien metsästyksellä hyppyradoilta. ;)

Demi Pietarsaaren kisoissa joskus aiemmin.
No en minäkään laakereillani istunut eilen. Olin itse ilmoittanut Noahin toisaalle agilitykisoihin eli Vöyrille. Siellä tuomaroi meidän oman seuran Anders Virtanen. Kimurantteja ratoja oli Anders taas meidän päänmenoksi tehnyt. ;) Ekalta radalta Noah sai 10 virhepistettä, jotka johtuivat esteiden ohituksista ja tämän takia vähän yliaikaa. Virheitä ei tehnyt koira vaan minä, että ihmisen pitää olla tyhmä... Hieman kimurantti kulma a:lta kepeille ja olin suunnitellut tekeväni valssin siinä kun matka jatkui sitten toiseen suuntaan. Itse ajauduin liian lähelle keppejä ja koira ei varmaan edes nähnyt keppien aloitusta ja ohi... Tarkempi sihtaus ja kepit moitteetta. Sen jälkeen oli toinen kohta, jossa olin itse aivan liian lähellä estettä ja omalla ruumiin kielellä ajoin koiran ohi esteen. Mun pitää muistaa, että Noahia pitää ohjata kauempaa. No toisella mä olin itse skarpimpi ja Noah ei ollut niin kierroksilla. Käytiin siinä lämmittelyssä purkamassa energiaa nenätyöskentelyn muodossa heinikossa. Nyt meillä tuli virheetön rata ja voitimme koko luokan. Saimme agilitysertin ja menolipun kakkosiin. :) Olin kyllä ajatellut, että saisin vielä kisata ykkösissä meidän omissa kisoissa kuun lopussa. Nyt suunnitelma muuttui eli kisaan nyt kolme kisaa Noahin kanssa kakkosissa ja sen jälkeen vetäydymme kisatauolle. Tämä ei tarkoita, ettemme treenaisi, vaan nyt suunnitelma on talvitreenien osalta sellainen, että treenaan meidän agitreeneissä vain ohjausta ja ilman rimoja (tai ihan matalilla rimoilla tai speed bumpeilla). Sitten teen hyppytekniikka treenejä Ulla Kaukosen treenien mukaan erikseen (tekniikka treenit tehdään myös kovin matalilla rimoilla). Katsotaan sitten myöhemmin keväällä kuinka sitten olemme edistyneet. ;) Ai niin sitten saimme B-kisan palkintolautaselta valita palkinnon siellä oli lahjakortti Härmään koirahierojalle, joku pyyhepaketti ja sitten joku pokaali. Sanomattakin selvää, että mielestäni Noah oli ansainnut käynnin koirahierojalla. Meiltä ajaa Härmään vajaa tunnissa, joten se on tiedossa Noahilla. :)

Noahin tulokset eiliseltä:
A-kisa 10 vp, aika 0,07 s, sijoitus 7./20.
B-kisa 0 vp, aika -4,02 s, sijoitus 1./20.
Noah, treenikaverini Anki Molanderin ottama kuva hyppytekniikka treeneistä.
Muuten elämä sujuu rauhalliseen tahtiinsa. Paljon on tekemistä kun talo täynnä koiria. Talviaika sucks! Aamulenkit pimeässä. Pennut on myös saaneet olla mukana aamulenkillä. Kun ne oli pienempiä saivat mennä ulos peuhaamaan siksi aikaa kun isot kävi lenkillä, mutta nyt kun on pimeää ja tylsää, niin saavat lähteä mukaan aamulenkille metsään. Sitten kun tulee töistä kotiin, niin TAAS pimeää ja me sitten käppäillään pimeässä metsässä minä ja koiralauma. Miku onneksi osti minulle uuden hyvän taskulampun, että jos tarvii katsoa mihin jalkansa pistää. Että sellaista... Kohta treeneihin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti