Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Storm-pentue 3 v ja Poppy 8v

Oikein hyvää syntymäpäivää ja suuren suuret onnittelut Storm-pentueen koirille Colinille, Karulle, Nemolle, Noahille, Rikille, Mayalle, Merille, Minille, Pepille ja Sirulle!!! Uskomattoman nopeasti on aika mennyt, kun nyt tulee jo 3 v mittariin! Täytyy yrittää tässä kasata jonkun näköinen tapaaminen, kun vain kalenterista löytyy kaikille sopiva aikataulu.

Torstaina oli Poppyn syntymäpäivä ja täytti 8 v.. Nyt se siis on veteraani iässä ja voi varmaan sanoa, että on juuri parhaassa iässä. Maanantain agilitytreeneissä justiin todettiin, että vauhtia on ja kestää varsin hyvin hiomista haastavissa kohdissa, että sellaista itsevarmuutta ja sitkeyttä on tullut vuosien varrella. Ja kaikki mitä tehdään, niin motivaatioksi sillä riittää pienen pieni kanipallo. Poppyn rakkain palkintolelu on ehdottomasti kanipallo ja sen eteen jaksaa tehdä töitä. Täytyy tässä ottaa myös itseä niskasta kiinni ja kaivaa damit esiin tuolta varastosta taas piakkoin. Jotenkin tämä talvi on mennyt niin, että ei ole kovin paljon ollut treenimotivaatiota ja ollaankin vain tehty hallilla agia ja tokoa suurimmaksi osaksi. Talviloma on vielä edessäpäin ja toivottavasti lumi on häippäissyt maasta jo silloin.

Kevään kalenteria on vilkuiltu. Flattien erkkari pidetään 14.4.2012 Hyvinkäällä. En ole vielä ilmoittanut koiria sinne, mutta näillä näkymin on harkinnassa, että sinne ilmoitetaan omista koirista Teddy, Noah, Apassi, Meri ja Poppy. Kotiin saavat siis jäädä Sini ja Enya. Enyaa en viitsi ilmoittaa sinne sillä aikataulu varmaan menee Apassin kanssa päällekäin ja pitäisi taas olla kahdessa paikassa yhtä aikaa. Keväällä täällä lähistöllä oli muutama ryhmänäyttely ja Noah varmaan pitää ilmoittaa niihin. Nuo juniorit saavat kyllä vielä kasvaa ja kehittyä. Alustavasti oli puhetta, että Meri tulee tänne huhtikuun lopun näyttelyihin ja Sade tulee tännepäin toukokuun alussa näyttelyyn. Katsotaan jos joku muu innostuu myös ilmoittautumaan, niin ollaan siis siellä paikalla. Meillä on täällä Pietarsaaressa syksyllä luonnetesti, niin sinne olen jo ilmoittanut Noahin ja Merin, jännää! Maaliskuun lopussa on agi-kisat tuossa naapuri kaupungissa. Ilmoittautuminen menee umpeen tänään, joten on vielä tämä päivä aikaa harkita.

Skipp (E.Gunfighter) käväisi 4.3.2012  Ruotsissa Mohedassa SSRK (ruotsin spanieli ja noutajakerhon) näyttelyssä, jossa tuomaroi Mikael Tranholm niminen tuomari. On siis ensimmäinen koira, joka on länkkäreistä debytoinut virallisissa näyttelyissä. Tulos oli EH. Varsin mukava kritiikki, joka suomennettuna kuuluu näin: "9 kuukauden ikäinen laadukas uros, joka tarvitsee aikaa kehittyäkseen. Hyvän mallinen pää, hyvä kaula, hieman puutteellinen eturinta, hieman suorat lavat ja aavistuksen jyrkkä lantio. Hieman suora polvikulmaus ja toivoisin hieman pidempää sivuaskelta, hieman löysä edestä. Hyvä luonne." Lotta oli oikein tyytyväinen Skippin käytökseen näyttelyssä. Nyt vain tarvitsee kovasti aikaa kehittyäkseen. :)

Maanantaina saimme hakea Rosan uurnan kotiin. :( Se oli toimitettu Tainan klinikalle ja sieltä sen käväisin hakemassa. Samalla punnitsin Enyan ja Apassin. Ostin samalla myös matokuurit koirille, kun matolääkkeet yleensä on klinikoilla hieman edullisemmat kuin apteekeissa. Enya painoi 21 kg ja Apassi vajaa 24 kg. Varsin pieniä rimpuloita nuo vielä ovat, mutta ei haittaa kyllä niistä hyvä tulee kun aika kuluu. Enya on kyllä hieman kissamainen. Se yksi päivä istui meidän koirasohvan selkänojalla katselemassa portin yli. Meidän toko-ryhmän vetäjä myöskin kommentoi kun tehtiin hyppyä toko esteen yli (este on ehkä n 20 cm), että se sujahtaa siitä varsin kevyen näköisesti yli. Eilen paikalla makuu toimi todella loistavasti. Pysyi hienosti paikallaan, vaikka vierestä lähti koiria liikkelle. En tosin ollut kaukana siitä. Apassi on vähän levottomampi, mutta on sekin kehittynyt varsin mukavasti. Apassin kanssa on kyllä mukavampaa treenata tokoa kuin Enyan. Enya on rauhallisempi, eikä ehkä niin motivoitunut tekemään noita juttuja.

Nyt lähden ulkoilemaan, kun siellä taas aivan ihana ulkoilukeli. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti